Dr Irfan Unal
Kelebihan Dr Sweet Goat Milk dari SteviaSugar Corporation


Rata -rata sebahagian rakyat di Malaysia mengambil sarapan dengan segelas kopi ataupun teh supaya kehidupan seharian lebih bertenaga.Namun, tidakkah anda pernah mencuba minum susu kambing di pagi hari? Untuk pengetahuan anda,susu kambing memiliki banyak manfaat untuk kesihatan kita semua.Disamping itu,susu kambing juga adalah minuman terbaik di dunia selepas susu ibu.Susu kambing juga mudah dihadam berbanding dengan susu lembu,kerana ia memerlukan hanya 20minit untuk dihadam berbanding susu lembu proses penghadaman mengambil masa 2jam!Jadi disini,susu kambing lebih berkhasiat daripada susu lembu.

Susu kambing merupakan susu yang dihasilkan dari kambing betina setelah melahirkan. Sama seperti dengan manusia, dalam jangka waktu 1-3 hari kambing betina tersebut akan menghasilkan susu kolostrum yang kaya dengan zat gizi. Meskipun susu kambing belum cukup popular di luar negara, namun yang harus anda ketahui adalah susu kambing memiliki kualitas yang tinggi serta kaya akan vitamin seperti, Vitamin A, Vitamin B, Vitamin B2, Vitamin C, Vitamin D, laktosa, nitrogen, kalsium, zat besi, fosfor dan juga protein. Sehingga susu kambing sangat baik untuk kita demi menjaga kesihatan tubuh dalam seharian.


Kami di SteviaSugar Corporation telah mengeluarkan satu susu kambing yang sangat istimewa dan terlaris di pasaran.Buat masa kini,penjualan sehari boleh mencecah 200 tin susu kambing !! Susu kambing dari SteviaSugar Corporation amat berbeza berbanding produk susu kambing di luar kerana kami menjaga kualiti produk kami supaya ia dapat memuaskan hati pihak pengguna.Susu kambing dari kami juga bukan sahaja sesuai diminum oleh golongan dewasa malah kanak-kanak juga sesuai..
.

Kelebihan susu kambing kami,(Dr Sweet Goat Milk) daripada susu kambing yang dikeluarkan oleh syarikat lain ialah kerana susu kambing kami dicampur dengan stevia,iaitu,pemanis semulajadi tanpa kalori terbaik daripada tumbuhan Stevia Rebaudiana.Stevia sangat berguna untuk pesakit diabetis,tekanan darah tinggi,gusi dan gigi,penghadaman,penjagaan kulit,penagihan dan tonik kardio.Dr Sweet Goat Milk juga tidak mempunyai bau hamis kambing malah enak diminum setiap masa.
Untuk mendapatkan produk Dr Sweet Goat Milk kami yang laris di pasaran,anda boleh menghubungi kami di talian 03-21660445 atau anda boleh membuat pesanan dengan menghantar email pd kami di info@stevia.com.my
0 Responses